Spring til indhold

Besøgsdag vel overstået

IMG_2088

I søndags samledes 28 mennesker fra vejen til den første besøgsdag i mange år. De sidste to gange der har været besøgsdag, har der ikke været nogen tilmeldte, hvorfor konceptet var lidt anderledes denne gang. Vi mødtes allesammen ved den grønne sti og gik i samlet flok rundt til de 11 huse som gerne ville vise nogle gode indretningsløsninger frem.

Blandt mange spændende ting, så vi udgravede kældre med forskellige løsninger af bedre lysindfald ifa. større vinduer og sågar vinduer i fuld højde! Der var også fantastiske løsninger på manglen af plads i entreen med garderobeskab bygget ind mod stuen og udvidelse af garderoben til at inkludere vindfanget. Mange flotte køkkener så vi og et køkken var flyttet ud mod vejen (på den lige side). Et badeværelse oppe var dobbelt størrelse og havde 4 vinduer og et hus have hems på loftet. Men også mange mindre løsninger som skabe i soveværelset, radiatorskjulere, karme, fjernelse af væg mellem stuerne og pejse i stuen, blev vist frem.

Alt i alt en fantastisk hyggelig og spændende dag, som vi i bestyrelsen gerne vil gentage i fremtiden og håber at endnu flere vil støtte op omkring.

IMG_2087

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *