Spring til indhold

Gode høstnyheder fra grundejere på Frugthegnet

  • HØSTKOMSAMMEN søndag den 29. september 2019
  • Overskudsæbler – plukkes og hentes i din have
  • Facebookgruppe ‘Frugthegnet’ oprettet

HØSTKOMSAMMEN søndag den 29. september 2019

Så er det tid til at gøre klar til årets høstkomsammen på Frugthegnet!
På dagen – søndag den 29. september 2019 – vil årets højeste solsikke og tungeste squash blive præmieret. Så se at træk i havehandskerne – og smid frø i jorden.

Ved høstkomsammen vil der være mulighed for at moste æbler (medbring selv til fællespulje) samt dele stauder, krydderurter mv. Medbring gerne kaffe, te og/eller bagværk til fællesbordet.

Sted og tid: Den grønne sti kl. 14

De bedste hilsner Høst-udvalget

Overskudsæbler – plukkes og hentes i din have

Har du flere æbler i haven, end du selv kan bruge, har du mulighed for at få dem plukket og hentet af grundejer på Frugthegnet, der gerne vil overtage dem til most ; )

Kære Frugthegnets beboere

Frugthegnets haver rummer mange frugttræer, først og fremmest æbletræer, og det er så fint; ). Jeg ser imidlertid hvert år at mange af de fine æbler går til, fordi de ikke rigtig bliver brugt til noget.

Jeg kunne selv godt tænke mig at lave noget most ud af nogle af disse æbler. Giv derfor gerne besked, hvis du vil “af” med dine overskudsæbler. Så kommer jeg forbi og henter dem. Hvis du selv er interesseret i at lave noget most, men måske ikke rigtigt kan overskue arbejdet, så kan vi måske lave noget most sammen og dele udbyttet i porten.

Jeg kommer i givet fald selv for at plukke æblerne. Nedfaldsæbler har ingen interesse, da de ofte har orme eller er begyndt at rådne – men jeg hjælper gerne med lige at rydde dem af vejen.

Ring eller SMS, så finder vi ud af noget.

På forhånd tak! Joachim, FH 19, 40108192

Facebookgruppe ‘Frugthegnet’ oprettet

FH40 har taget initiativ til at oprette en facebookgruppe med navnet ’Frugthegnet’.

Facebookgruppen kan bruges til, at grundejere i foreningen kan sende og udveksle korte beskeder og anden information, som kan have generel interesse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *