Spring til indhold

Grundejerforeningen Frugthegnet – nyt fra bestyrelsen

Vinterbekæmpelse på Frugthegnet fremover

Lyngby-Taarbæk Kommune har efter yderligere dialog med øvrige myndigheder fundet en model for hvordan, der kan etableres en ordning for vinterbekæmpelse (saltning og snerydning) på vejbanen på de private fællesveje.

Kommunen har skrevet til grundejerforeningerne for de private fællesveje. Informationen er også tilgængelig på kommunens hjemmeside: http://www.ltk.dk/faellesveje.vinter

Alle grundejere har pligt til at vinterbekæmpe på vejbanen ligesom, at man har på fortovet.

I første omgang skal hver enkelt vej tilkendegive, om man er interesseret i at modtage pris for deltagelse i en eventuel ordning. Da ordningen i princippet er et påbud kræves tilsagn fra alle grundejere i form af en underskrift.

Der er deadline for at indsende underskrifter torsdag den 15. november 2018 til vinterbekæmpelse i vinteren 2018/19. Bestyrelsen vil derfor i de kommende dage forsøge at indsamle underskrifter fra alle grundejere på Frugthegnet for i første omgang at kunne modtage et tilbud på, hvad snerydning og saltning på Frugthegnet vil koste.

Kommunens udmelding er, at ordningen vil koste mellem 800 og 2000 kr. pr. grundejer pr. år, men da vi på Frugthegnet har relativt smalle grunde, vil bestyrelsen overfor kommunen argumentere for, at prisen for Frugthegnet bør være i den lave ende. Prisen for den gamle ordning ville have været 713 kr. i 2018, hvis der var blevet opkrævet for et helt år (jf. brev fra kommunen 30. august 2018).


Referat af generalforsamling og bestyrelsesmøder

Referat af generalforsamling er tidligere omdelt til alle husstande og kan derudover findes på foreningens hjemmeside www.frugthegnet.dk.

På hjemmesiden kan du også finde referater af bestyrelsesmøder.

Trafikmåling på Frugthegnet og Virumvej blev drøftet i forbindelse med vejudvalgets beretning. Der blev i hhv. 2007 og 2009 foretaget trafikmåling på Virumvej og Frugthegnet. Du kan se resultatet af målingerne på foreningens hjemmeside under følgende link:

https://www.frugthegnet.dk/trafikmaaling/

 

Leje af redskaber mv.

Husk, at du på foreningens hjemmeside kan leje forskellige redskaber.  Dette omfatter stiger og kloakrenser samt festtelte, popcornmaskine og grill.

Derudover er der i år kommet følgende nye redskaber til: æblepresser, højtryksrenser, pælespade og mosfjerner/vertikalskærer

Hvis du skal have most af sæsonens æbler eller renset din indkørsel inden vinteren, kan du booke redskaberne på hjemmesiden.

Den store tøndegrill har ikke været udlejet igennem længere tid, og bestyrelsen vil derfor høre om nogen er interesseret i at overtage den privat. Kontakt bestyrelsen inden udgangen af november, hvis du er interesseret.

 

 

 

Kontingent

Der er udsendt brev om betaling af kontingent på 200 kr. til foreningen. Hvis du ikke har betalt endnu, så er hermed påmindelse og med info om betalingsmuligheder:

MobilePay

Overfør 200 kr. til Grundejerforeningen Frugthegnets MobilePay nr. 49370.

HUSK at skrive din adresse i tekstfeltet. Fx FH87 eller VV103A.

Overførsel til forreningens bankkonto

Foreningens bankkonto: reg. nr. 1551 konto nr. 3182069574

HUSK at skrive din adresse i tekstfeltet. Fx FH 87 eller VV 103A.

Indbetalingskort

Du kan få udleveret et indbetalingskort ved at kontakte bestyrelsen.

 

Behandling af personoplysninger

Bestyrelsen anmoder via hjemmesiden om, at den enkelte grundejer afgiver navn og adresse samt kontaktoplysninger i form af e-mailadresse og tlf.nr.  i forbindelse med tilmelding til mailinglisten og ved bookning af grundejerforeningens fælles redskaber.

Mailingliste

Grundejerforeningens mailingliste anvendes til at udsende nyhedsbreve fra bestyrelsen, festudvalg og andre udvalg nedsat af bestyrelsen samt fra andre grundejere i foreningen.

Når du har tilmeldt dig, får du tilsendt en e-mail, hvor bestyrelsen beder dig om at bekræfte din tilmelding. Du bekræfter derved, at de oplysninger, som du har afgivet, må anvendes til brug for bestyrelsens administration af mailinglisten.

Du kan til enhver tid afmelde dig mailinglisten ved at kontakte bestyrelsen eller ved at klikke på ‘Afmeld’, når du modtager et nyhedsbrev.

Kalenderbookning

Kalenderbookningen på grundejerforeningens hjemmeside anvendes til at administrere leje af foreningens redskaber mv. Bestyrelsen/webmaster og den, der opbevarer det redskab, som der bookes, får oplyst kontaktoplysninger på den grundejer, der ønsker at booke redskabet. Derudover anvendes oplysningerne af kassereren til at sikre, at der er betalt for udlejningen af redskabet.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du til enhver tid velkommen til at kontakte bestyrelsen.

1 tanke om “Grundejerforeningen Frugthegnet – nyt fra bestyrelsen”

  1. Vil bare sige tak for den fine hjemmeside og det solide frivillige arbejde. Det ser bare super godt ud og kommunikationen er klar og tydelig….

    Hilsen fra Carsten i 55 ..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *