Spring til indhold

Velkommen til Grundejerforeningens nye hjemmeside

Efter lidt renoveringsarbejde er vi nu klar med Grundejerforeningens nye hjemmeside. Formålet med opdateringen har primært været, at friske siden lidt op og samtidig gøre den mere overskuelig og brugervenlig.

Vi har tilføjet en række nye tjenester så det nu blandt andet er muligt at booke foreningens partytelte, stiger etc. online her på siden – se mere under menupunktet “Udlejning”. Derudover er siden nu også optimeret til smartphone og tablet, så du altid har den lige ved hånden.

Et andet nyt tiltag er, at alle beboere på Frugthegnet har mulighed for automatisk at blive opdateret når der er nyt på siden. For at få dette til at fungere bedst muligt og samtidig sikre at der er så mange beboere med på listen som muligt, vil vi inden for kort tid stemme dørklokker og indhente personlige mailadresse på dem der ønsker at benytte sig af denne service, men du kan også selv tilmelde dig ude i venstre side, hvor der star ‘Tilmeld mailliste’ .

Alle de dokumenter der lå på den gamle side er også tilgængelige herfra den nye side og over de næste måneder vil vi løbende tilføje yderligere indhold, gammelt som nyt. Hvis du spotter fejl eller mangler, eller har forslag til noget vi burde have på siden,  er du meget velkommen til at sende en mail til bestyrelsen.

Håber I tager godt imod det nye design.

Klaus Markussen (webmaster, FH 80)  & Jacob Sivertsen (FH 58)