Spring til indhold

Vigtig information om fibernedlægning og revideret indkaldelse til generalforsamling

Gravearbejdet ved fibernedlægningen forventes at opstarte fra mandag den 21. juni. I forbindelse med fibernedlægning vil der være mulighed for, at grundejerforeningen får udskiftet en del af de knækkede fliser i fortovet. Indkaldelsen til generalforsamlingen og budgettet er revideret med budget til udskiftning af fliser. Se den reviderede indkaldelse her.

Inden gravearbejdet ved fibernedlægningen er det nødvendigt, at den enkelte grundejer får beskåret beplantning i henhold til Lyngby-Taarbæk Kommunes regler for beskæring af beplantning langs vej og sti. Du kan læse mere om baggrunden og reglerne i vedhæftede nyhedsbrev. Bestyrelsen opfordrer til, at arbejdet med beskæring udføres hurtigst muligt af hensyn til både fibernedlægningen og vores mulighed for at få udskiftet knækkede fliser. Så hermed opfordring til beskæringsweekender inden den 21. juni ; )

1 tanke om “Vigtig information om fibernedlægning og revideret indkaldelse til generalforsamling”

  1. Fibernedlægning:
    Jeg har i dag 16-8-21 talt med en brolægger fra UNIK, som er ved at lægge fliser og fuge.
    Han fortæller, at de ikke får lov til at bruge tilstrækkelig grus til at fylde fugerne ordentligt ud. Det må I godt være opmærksomme på ved gennemgang/aflevering.
    VH Henrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *